Automaatbak spoelen

Ervaart u bokkend en stotend rijgedrag tijdens het schakelen van uw automaat? Deze klachten worden waarschijnlijk veroorzaakt door vervuiling van uw automatische transmissie en de ATF. Geef uw automaatbak daarom extra aandacht en laat deze spoelen. Mast Autotechniek spoelt de automatische transmissie snel en effectief.

ATF olie verversen of automaatbak spoelen?

Door olie te verversen blijft er altijd oude olie in de koppelomvormer achter. Dit brengt problemen met zich mee. Met het verversen van ATF olie raken er diverse onderdelen vervuild en daardoor wordt het schakelcomfort verminderd. Het spoelen van uw automaatbak (ook wel bekend als flushen) is een betere oplossing. Dit verlengt de levensduur van uw automaatbak en zorgt voor meer rijcomfort.

 

Ons advies is om elke 4 jaar of elke 100.00 kilometer (afhankelijk van het merk en type auto) uw automaatbak te laten flushen/ spoelen om problemen voor te zijn. Wilt u meer weten over het spoelen van uw automaatbak of ervaart u problemen tijdens het schakelen? Neem dan contact met ons op.

Automaatbakspoelen Mast Autotechniek Groningen